„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази мажоретка си помисли, че е объркала хореографията си, но не подозираше какво я очаква!

06.01.2016 | 13:52
9269 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Някои хора казват, че истинската любов представлява привързване към някой човек, уважение, в началото страст и какви ли не още други типично първични неща. Но всъщност това не е така. Любовта е лудост.. Любовта е до такава степен да обичаш даден човек, че да си готов да убиеш за него, да полудееш и да искаш той да има всичко... 

Advertisement:
Advertisement:

Типичното доказателство, че любовта е лудост са тези двама влюбени и най-вече Шейн. Той решава да направи една от най-важните крачки в живота си пред пълен стадион с хора. А предложението му определено може да се нарече изключително оригинално. 

Приятелката на Шейн се казва Ариана и участва в мажоретния състав на Чикаго Булс. По време на едно от полувремената тя излиза да танцува с останалите мажоретки, докато в един момент не вижда как останалите момичета не правят хореографията, както трябва. Решава, че е объркала стъпките и тръгва да си ходи, докато единия от талисманите не я връща обратно в центъра на стадиона. Тогава тя се усеща, че нещо става и не след дълго се появява нейният любим, който пада на колене пред нея и пълния стадион с хора..

Трогателното видео на този уникален момент можете да видите по-долу. Гарантираме Ви, че ще Ви стане много мило от кадрите, коментират колегите от bgkef.com.. Изгледайте ги. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още