„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази майка реши да снима детето си, но когато се вгледа в снимката остана без думи!

12.12.2016 | 16:23
65958 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Една американка успяла да хване нещо необичайно в обектива на фотоапарата, докато правела снимка на сина си по време на семейния пикник в задния двор на къщата. Вглеждайки се по- късно в една от снимките, обърнала внимание, че недалеч от детето има ангел, разперил криле, разказва Блиц.

Advertisement:
Advertisement:

Наташа Рамелхов, майката на момчето, не е религиозен човек и не допуска дори наличието на подобни същества, но това, което се вижда на снимката е уникално. Всъщност Наташа е убедена, че това е духът на починалия й баща, който загинал преди време по време на пожар.

Разбира се, снимката веднага предизвика дискусии в социалните мрежи. Едни са на мнения, че до момчето е неговия ангел хранител, а други- че това е действителен монтаж.

По- късно се изясни, че тази снимка е само една брънка от верига събития, които се случват на детето на Наташа. Тя споделя, че преди време не живеели в Америка и там черен дух преследвал детето.

 
© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още