„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази майка губи дъщеричката си в трагичен инцидент! Ще се изненадате, обаче, какво прави с виновницата за смъртта на детето!

15.12.2015 | 18:10
13244 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Преди време тази майка на име Брин Джонсън понася най-тежкия удар на съдбата, който може да бъде нанесен на един родител. Тя губи 17-месечната си дъщеричка в трагичен инцидент- катастрофа. Първоначално семейството е буквално покрусено и не може да се осъзнае какво им се е случило, но по-късно им се налага да слязат на земята, защото получават още един тежък удар от съдбата. Научават, че всъщност жената, която е погубила живота на детето им е най-добрата приятелка на Брин. 

Advertisement:
Advertisement:

След дълги размисли, Брин и съпругът ѝ Коди решават да не потъват в скръб и омраза, а да простят на жената, убила детето им- Каси. Двойката разбира, че никога няма да може да върне малкото си момиченце и вместо да пълнят сърцата си с горчилка и омраза решават да вървят напред и да запазят само хубави и светли спомени за детенцето си. 

Брин прощава на Каси и двете заедно правят нещо много благородно. Основават фондация, която набира средства за родители, които са загубили децата си по една или друга причина. Двете дами оказват морална и емоционална подкрепа на потънали в скръб родители, преживели загуба, а година по-късно щастие сполетява Брин и тя ражда своята втора дъщеричка. 

Историята на тази майка разплака стотици хиляди хора по света и даде надежда на още толкова, разкриват колегите от zajenata.bg. А стотици хора, пък, определят Брин като вдъхновение за милиони хора, като им показва, че е много по-добре да се обича и прощава, отколкото да се мрази.. 

 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още