„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази история разплака стотици хора! Вижте я! ВИДЕО!

02.06.2016 | 17:17
10300 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Кучетата са единствените животни, които могат да обичат човека повече от себе си. Избрахме да Ви разкажем един история, доказващата тази любов и нейната сила.

Advertisement:
Advertisement:

Всеки ден, едно малко момиченце отива на училище по един и същи път – минавайки покрай къщата на стара баба и нейното куче. Всеки ден, кучето лае момиченцето през ограда, а бабата я успокоява, че то не хапе, а просто пази. Така минават много дни и момиченцето започва да се страхува от кучето.

Един ден, неочаквано, възрастната стопанка на животинчето си отива от този свят. Животното е съсипано – то отказва да яде, отказва да пие вода. Единственото, което прави е да гледа в далечината, на където линейнката е отвела неговата собственичка. То вече не лае момиченцето. Последното забелязва това и с времето се престрашава да се доближи до животното. Момиченцето му носи храна, вода, осмелява се да го докосне и малко по малко печели доверието на кучето. И така, това ново и неочаквано приятелство, кара кучето отново да иска да живее. Тя дори му дава име и изработва специален медальон, който да показва, че то е нейно!

Всеки ден животното чака своето момиче на автобусната спирка. Изпраща я до училище сутрин, а вечер играе с нея, докато тя не се качи на автобуса. Двамата са повече от щастливи заедно. Един ден, обаче момиченцето слиза от автобуса и не вижда своя приятел на спирката. Тя се оглежда и вижда хора, скупчили се около нещо. Когато се приближава тя разбира, че това нещо е нейното куче, което е ударено от кола! Момичето веднага го взема и вместо към училището тръгва да търси лекар, който да помогне на приятеля и. За съжаление, кабинета на ветеринаря е затворен и въпреки молбите и сълзите на детето, кучето умира в ръцете и.

Години по-късно, когато момиченцето вече е пораснало, тя продължава да пази медальона на своя приятел. И скришно го поглежда и се усмихва всеки път, когато спаси пострадало животно, работейки като ветеринарен лекар!

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още