„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Така се прави! Пешеходец даде добър урок на този нагъл шофьор!

17.01.2016 | 18:55
9361 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Изглежда, че не само в малка България шофьорите са изключително нагли и без грам гражданска култура!

Advertisement:
Advertisement:

Кадрите, които ще Ви покажем идват от Мексико, но подобни неща водачите на автомобили правят и у нас, при това всеки ден. За жалост, никой пешеходец не смее да ги постави на мястото им.

Вижте това момче. То не остава безразлично пред наглостта на шофьорът, стъпил на пешеходната зона, в нетърпението си да потегли отново. Младежът спира по средата на пешеходната пътека, точно пред колата и отказва да помръдне. Объркването на водача несъмнено е голямo и става още по-голямо, когато светофарът му дава път, а младежът продължава да стои пред колата му, разказват от bgkef.com.

Момчето може да бъде премазано, но не помръдва. То продължава по пътя си чак след като нахалният шофьор се маха от пешеходната зона. Въпреки, че картинката се разиграва пред очите на всички това не пречи на втори водач да прояви същото нахалство! Каква е реакцията на момчето? Вижте видеото и ще разберете!

Мислите ли, че подобен род превъзпитание на шофьорите у нас ще бъде успешен или е обречен на пълен крах?

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още