„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Супер забавно ВИДЕО! Вижте какво прави този баща, след като сяда при 4-те си деца на масата!

22.10.2015 | 16:52
6713 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

На този свят има много хубави и безценни неща. Безспорно децата, обаче, са възможно най-ценното. Особено, ако са желани, чакани и обичани. Не много хора биват дарени с щастието да имат повече от едно или две деца. Често родителите изпитват затруднения в отглеждането на повече от две деца, мислят за кариерите си, за ангажиментите си, а някои имат други здравословни проблеми, които пък не им позволяват.

Advertisement:
Advertisement:

Но този баща е един истински късметлия с четирите си деца, които има..

Едва ли има нещо, което да зарадва един родител повече от усмивката, която вижда на лицата на децата си. Малко са и нещата, които могат да ни разсмеят до такава степен, че чак със смеха си да заразим някой. А честно казано, по-заразно от детския смях няма. Не случайно хората са казали, че децата са най-смешни и интересни, когато са мънички.

Това супер забавно видео ще Ви покаже как само с няколко прости физиономии и няколко странни звука този баща кара четирите си деца буквално да се заливат от смях. Ама наистина да се заливат и да искат още и още. И, въпреки че видеото не е гледано кой знае колко много пъти във видеоканала, в който е публикувано, хората, които са го видели за сега коментират, че това е истинско щастие и истинска любов, предадоха колегите от bgkef.com.

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още