„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Строителен бизнесмен РАЗКРИ И ДОКАЗА как се крадат десетки МИЛИОНИ от строителството на границата ни в Турция! Вижте!

31.08.2016 | 18:04
22187 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Огромният скандал около строежа на граничната ограда, който се вихреше преди време почти беше утихнал, когато za-bulgaria.com публикува потресаваща статистика, доказваща пладнешкия грабеж, който се извършва дори и в момента.

Advertisement:
Advertisement:

Човек, който се занимава със строителен бизнес от години защитава тезата си, че една бетонна ограда на границата ни била много по- сигурна и на многократно по- ниска цена от строящата се телена ограда.

След като прави своите подробни изчисления, включващи материали, труд и процент непредвидени разходи, сумата е 250 000 лв.

Тази цена е 4 пъти по- ниска от цената за издигащата се в момента телена ограда- 100 милиона лв. до момента.

При издигането на бетоново заграждение ще се използва само български труд и материали. За телената ограда, телта и коловете са вносни.

Защо знаещите и можещите са преценили, че това е по- добрия вариант, не е ясно. Вероятно отново нечий джоб трябва да се напълни достатъчно, за да може един толкова скъп проект да бъде предпочетен пред 4 пъти по- евтиния и сигурен бетон. 

© za-bulgaria.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още