„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Страшна болест покосява този човек, но вместо да се отчайва, той прави това! Уникално!

03.02.2016 | 20:50
11363 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

През миналата година този мъж на име Анжело Мастропиетро научава, че в Англия има една изоставена пещера, която е изключително красива и решава да я превърне в свой, истински, уютен дом. Намира се на склон в 3-декарова гора, има над 700-годишна история и ръчно изваяни пясъчници, които я правят наистина уникална.

Advertisement:
Advertisement:
 

Въпреки, че е диагностициран с множествена склероза, 38-годишният мъж не се отказва от мечтата си да си построи мечтания дом в пещерата. Самият Анжело коментира, че благодари на Бог за това, че не го е парализирал, за да може да създаде този уникален дом, предават колегите от zajenata.bg. За Мастропиетро, мястото за него е като катализатор, особено след като му поставили страшната диагноза. Но усещал, че там има по-добър живот и за това взел решението просто да се премести да живее там- в пещерата, в уникалния дом, който си е направил в нея. 

Обзавежда го с всякакви модерни екстри, които са необходими на всеки човек, а часовете прекарани сред природата за Анжело били като дар Божи, защото там наистина забравял за болестта, проблемите си и всички неприятни неща, които затормозяват съзнанието му. Разгледайте снимките в галерията ни и ще се убедите в това, че мъжът определено е направил нещо уникално с тази изоставена, горска пещера.. 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още