„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Странна работа! Китаец спаси жена си от сигурна смърт като я оскуба за косата!

09.02.2017 | 17:22
10927 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Преди дни в медиите гръмна новината за спасен човешки живот по изключително странен начин. От actualno.com разказаха за ловкостта на един китаец, живеещ в провинция Шанси, който успява да предотврати самоубийството на съпругата си, хващайки я за косата в момента, в който скочила от покрива на семейната им къща.

Advertisement:
Advertisement:

Двамата съпрузи се скарали и жената решила да сложи край не само на кавгата, но и на живота си. Побързала да се качи на покрива на къщата и скочила, но съпругът й бил на една ръка разстояние и успял са я хване за косата в момента на фаталния скок.

Съпругът- спасител успял да издържи така цели 3 минути, докато служителите на реда не дошли да му помогнат. В този екстремен момент помогнала и една стърчаща от стената тръба, на която жената успяла да стъпи след като увиснала от покрива.

В китайските медии е било качено и видео, илюстриращо уникалното събитие. Очевидци твърдят, че органите на реда дошли тъкмо навреме, в противен случай съпругът нямало да издържи на тежестта.  

© actualno.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още