„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Смях до скъсване! Това момче погоди уникален номер на приятелката си! ВИДЕО!

07.02.2016 | 16:52
24045 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Онлайн пространството буквално прелива от клипчета, показващи шеги и майтапи. Някои от тях са безобидни, други са направо брутални. Видеото, което искаме да Ви покажем, обаче спокойно може да се бори за призът „най-брутален майтап, правен някога”!

Advertisement:
Advertisement:

Един млад мъж иска да се пошегува с приятелката си. Чудейки се какъв точно номер да и погоди, на младежът му хрумва гениална идея. Той спокойно изчаква приятелката му да влезе да се къпе. Докато това се случва, младият мъж внимателно пълни сешоара и с брашно. Изключително прецизен в работата си, младежът се старае да не оставя никакви следи, по които гаджето му да разбере, че той и готви някакъв номер.

Само след няколко минути, момичето излиза от банята. Тя застава пред огледалото и насочва сешоарът към лицето си... Секунди по-късно цялото и лице е бяло, споделят от сайта bgkef.com.

Вижте клипчето и се позабавлявайте и Вие! Шегата наистина е брутална, а смехът е гарантиран!

Всъщност, това далеч не е първият номер, който това момче прави на приятелката си. Двойката е известна в онлайн пространството с постоянните номера, които си прави и споделя в мрежата!

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още