„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Смразяващо! Дух на удушено момиченце се появи на десетки снимки!

21.02.2016 | 21:20
15591 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Духовете обичат да напомнят за себе си по различни начини – витаят на места, които са били важни за тях приживе или около близките и роднините си. Понякога, изображението на някой дух, успява да бъде заснето на снимка. Във времената на модерни технологии, обаче на подобни „находки” се гледа с голяма доза недоверие.

Advertisement:
Advertisement:

Когато става дума за снимки на стотици години, всякакви съмнения някак успяват да отидат на заден план и на фотосите се гледа с особен интерес. Именно такъв е случаят с кадри от Красноярският музей в Русия. Хора, работещи в музея забелязали странен образ на няколко стари снимки. При по-внимателно вглеждане, те установили, че това е фигурата на дете, малко момиченце, разкриват от zajenata.bg. Последвало проучване, а резултатите от него се оказали доста красноречиви – на над 10 броя снимки, правени в периода 1906г.-1908г., на едно и също място се вижда същото дете, облечено в абсолютно еднакви дрехи! Нещо повече – на всички кадри, момиченцето има едно и също, сърдито изражение и дори е заело еднаква поза!

Случаят, буквално разбуни духовете в Русия и предизвика широк обществен интерес. Всъщност, толкова широк, че и гадатели започнаха да го проучват. Според един от тях, Сергей Гречишкин малкото момиченце, което се вижда на кадрите е починало в следствие на насилие. То или е било удавено, или удушено, смята екстрасенса. Понеже е завършило живота си по особено драматичен начин, детето не е успяло да премине отвъд и затова броди на мястото, където е било убито. Гречишкин обяснява, че подобни случаи далеч не са рядкост – при жестока смърт, духовете на починалите често могат да се открият на местата, където са загубили живота си.

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още