„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

След дъжд качулка! Магазините взимат извънредни мерки за сигурност относно родителите с деца!

30.08.2016 | 12:12
7815 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

След ужасната трагедия с пловдивското момченце в голям хипер маркет, вече във всички магазини, предлагащи стоки за дома, през  2 метра висят табели с предупреждения, а персоналът зорко следи родителите с деца дали оказват необходимия контрол.

Advertisement:
Advertisement:

Пловдивският случай с нелепата смърт на 2-годишно момченце, накара персоналът на магазините, предлагащи строителни материали, в Пазарджик да бъдат максимално бдителни. Наложени са строги правила, които изискват поставянето на огромни предупредителни табели на видно място. В акцията се включва и персонала, който следи внимателно действията на родителите с деца. Те напомнят на разсеяните родители, че децата не трябва да се оставят без родителски надзор.

Дни след злополучния случай, навсякъде са направени обстойни, допълнителни инструктажи на персонала. В трудовата им характеристика е включено и допълнително задължение-  да наблюдават зорко клиентите с деца, пише trafficnews.bg. Определено се вижда как след влизането на семейство с дете, след тях веднага се залепва някой от персонала и ги следи неотлъчно, докато разглеждат и правят избора си.

Това е фирмена инициатива, с цел да не се допускат нови трагични случай заради разсеяността на родителите, която погуби живота на едно 2-годишно дете от града на тепетата, като падна на главата си от стелаж, по който се е покатерило. 

© trafficnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още