„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

След 10 години опити, най-после успяха да интервюират най-богатият БЪЛГАРИН в света! Вижте ВИДЕОТО!

17.12.2015 | 21:15
14794 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Във видеото по-долу ще Ви покажем единствения легално признат български МИЛИАРДЕР в долари, в света!  

Благодарение на Нова ТВ и Сашо Диков, след 10 години опити и мълчание, най-богатият милиардер от български произход в света проговори и даде уникално интервю, от което определено можем да научим страшно много. Той се казва Игнат Канев и е родом от русенското село Горно Абланово. Отраснал е в изключително бедно семейство и не веднъж е споделял пред хора, които са го питали как е натрупал състоянието си, че когато е бил малък, той и тримата му братя са имали само 1 чифт обувки. А това го е научило да пести, да цени това, което има и да не изхвърля неща, които могат да се ползват и утре, например. 

Advertisement:
Advertisement:

Според Канев, в днешно време младите са се "развалили", защото вместо да се радват на това, което имат, те колкото имат, искат още толкова. А това вече не е хъс за постигане на мечти, а алчност, предават колегите от bgkef.com.

На 14 години Игнат заминава за Австрия, за да търси препитание, но не след дълго се озовава в далечната Канада, без да знае език, без приятели и само с 5 $ в джоба, които дал на таксиметров шофьор. Намира си работа и само след година си купува първата кола с пари, спестени само от това, че си е носил храна от вкъщи за обяд, вместо да си купува. 

С първите си спестени 300 $ купува малък парцел, а с помощта на приятели строи красива, малка къщичка, която по-късно продава за доста повече пари. С тях, пък, купува два парцела и така разраства бизнеса си, който днес се състои от империя за строителство и бизнес с имоти. 

Цялата история на Игнат Канев можете да видите във видеото по-долу. Този мъж е пример, че българинът може да бъде един наистина велик човек, стига да не бъде алчен и завистлив. А трудното му начало и това, което днес има зад гърба си може само да ни окуражава да следваме мечтите си и да не се отказваме. 

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още