„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Скандално! Нагло паркирал лекар заплаши турист, че няма да го остави жив, ако му падне в ръцете!

04.08.2015 | 19:21
2824 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Поредното нагло паркиране стана повод за масово възмущение в социалните мрежи.

Advertisement:
Advertisement:

Този път, обаче не само наглото паркиране на тротоара възмути онлайн потребителите, но и отношението на собственикът на колата, което надминава всичко, което до сега сме виждали и чували!!!

За случката разказва Орлин Пенев, от София, който е станал и пряк участник в нея. Мъжът дори разпространи снимки на нагло паркираното, луксозно возило и разкри шокиращи подробности около колата и нейният собственик! След като видял как е паркирал автомобилът си, Орлин направил забележка на собственикът на колата. Представете си потресът, в който Пенев е изпаднал, след като вместо да си премести колата, наглият водач му обяснил, да му се маха от главата, понеже той е лекар, кардиолог, и ако един ден Орлин постъпи за лечение при него, той няма да го остави жив!!!

Пенев споделя, че в първият момент изобщо не е могъл да повярва, че пред него стой лекар, положил клетва не да отнема, а да спася човешкият живот, предават от сайта flagman.bg! Въпросният лекар е излъчвал наглост, злоба, безкрайно високо самочувствие и въобще всичко друго, но не и професионализъм, обяснява Орлин.  Мъжът споделя още, че не може да повярва, че моралът на един, клел се да спасява живот, човек може да се изроди до такава степен.

Потресеният мъж призовава хората да дадат гласност на думите му и допълва, че той застава плътно зад тях. Пенев казва, че се надява всичко това да попадне в полезрението на здравният министър Петър Москов.

© flagman.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още