„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Скандално! Майка откри "мъртвото" си дете след 10 години! Лекарите го скрили!

12.02.2016 | 20:38
39031 четения
252 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За потресаващата случка научихме от ПИК, които твърдят, че историята е съвсем истинска и за нея е разказала именно майката на уж мъртвото дете.. 

Advertisement:
Advertisement:

30-годишната жена, чието име не се споменава, била бременна в 7-я месец, когато раждането започнало преждевременно. Тя родила в 7-я месец момиченце, но лекарите от ямболската болница ѝ казали, че то се е родило мъртво и дори не ѝ дали да види телцето му. Но майката не се примирила и решила да започне търсене. Отишла в архивите на болницата, където по принцип трябва да има информация за мъртво родените деца, но там за седмачето нямало абсолютно нищо. А от болницата излезли с оправданието, че е имало наводнение и голяма част от архива е бил унищожен.

Точно като по филмите.. Докато 10 години по-късно, майката не получила шокиращо обаждане.

От Дома за умствено изостанали деца в Кошарица се обадили на жената и ѝ съобщили, че малката Пламена е при тях. Майката веднага отишла да разговаря с директорката, от където пък се оказало, че институцията разполага с декларация, чрез която майката се отказва от детето. В хода на съдебното дело тази декларация не е била предоставена, а майката не знае изобщо кой и как я е подписал. 

Жената смята, че малката Пламена е била планувана за продан, но понеже се е родила в 7-я месец и кувьоза е увредил зрението ѝ, са я настанили във въпросния дом с фалшивата декларация. 

Към момента малката Плами живее с майка си в Италия и двамата си братя, от които получава необходимите любов и грижи. 

© pik.bg
Advertisement:
252 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още