„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Скандално! Джебчийки дават по 10 бона на охрани в МОЛ, за да ги пускат да крадат!

01.06.2015 | 17:51
1501 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Социално – слаби богаташи са основните жители на морското град Игнатиево, в близост до Варна. Звучи парадоксално, но всъщност си е самата истина! Почти целият град е застроен с луксозни палати, в който живеят уж най-бедните хора. Собствениците на къщите, обаче са бедни само по документи. Реално те са повече от богати и живеят охолно благодарение на покровителствано джебчийство!

Advertisement:
Advertisement:

Джебчийската мафия, която се разпростира из Варна е под закрилата на полиция и охранителни фирми, предават ексклузивно от pik.bg! Разбира се, покровителството е срещу стабилно заплащане. Разследване на Нова ТВ показва признанията, направени от две социално – слабите богаташки пред скрита камера. Те разкриват, че са плащали около 10 бона на месец, на фирмата, която уж охранявала варненски Мол. Отделно жените давали и по 2 хилядарки на полицаи, които да изтриват записите на кражбите им, в случай че все пак ги хванат. Като се има в предвид какви коли карат и в какви палати живеят въпросните джебчийки, това са никакви пари! Думите на двете крадли бяха потвърдени и от шефът на новата охрана, на въпросният Мол. Той призна, макар и доста неохотно, че на негов служител е предлагана сумата от 10 хилядарки, за да пуска джебчийките „на работа” в търговският център!

Пред скритата камера, на медията двете крадли разкриват, че занаята им е наследствен. Още от малки са ги научили как да крадат, а те самите смятат да предадат ценните си знания и на своите деца! Те са ходили да джебчийстват и в чужбина, но там законите са по-строги и затова са съсредоточили дейността си главно у нас...

 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още