„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ще се хванете за главата, когато разберете на колко години всъщност е тази жена!

09.02.2016 | 17:34
21836 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Американката Лаура Гордън от Шарлот, Северна Каролина, разкри, че е открила тайната да изглежда с поне 20 години по-млада.. 

Advertisement:
Advertisement:

На 23-годишна възраст Лаура се уморява от застоялия си начин на живот. Тогава тя работи в офис, където се изтощава изключително много, но само психически. За физически натоварвания след работа не може и да си помисли. А освен това не обръща много внимание и на храните, с които се храни, без да осъзнава, че това само вреди на здравето и фигурата ѝ. 

Един ден, обаче, Лаура се погледната в огледалото и установила, че нещата не вървят на добре. Решила да отделя всеки ден по малко време за спорт и така започнала усилено да тренира във фитнес залата. Тя постига невероятни резултати, благодарение на редовни тренировки и правилно хранене, а към момента 48-годишната жена изглежда умопомрачително. 

Самата Лаура споделя, че любимите ѝ предмети са уредите във фитнес залата, а благодарение на редовните тренировки се чувства по-жива и здрава от всякога, споделят колегите от zajenata.bg. Тя съветва младите момичета, пък и момчета, да не се запускат и да не се застоявят пред компютрите прекалено много време, защото от това ползва няма. Те могат само да им навредят, а спортът е здраве. 

Страхотните постижения на 48-годишната Лаура можете да видите в галерията ни по-горе и да вземете пример. Тя е поредното доказателство, че възрастта не е от значение за каквото и да било и, че с воля и постоянство всичко се постига. 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още