„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ще останете без думи! Вижте жената, която разказва уникални истории върху пясък!

19.12.2015 | 13:51
7774 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Изкуството... То винаги е вълнувало хората- успокоява, ядосва,натъжава, предизвиква различни емоции, разказва. Няма значение дали е музика, изобразително изкуство, скулптори, няма значение, то просто въздейства по един уникален начин на човек. В днешно време видовете изкуства са станали многобройни.

Advertisement:
Advertisement:

Bgkef.com ни показаха едно уникално видео с един още по- уникален вид изкуство- рисуването с пясък. Украинката Ксения Симеонова го владее до съвършенство и го прави по толкова добър начин, че сякаш човек, гледайки я, чува шепота на гласа й, разказващ история.

Във видеото тя е в украинското шоу за таланти. На осветен екран тя посипва с шепи пясък и „рисува“ различни фигури. Човек ще си каже, че са абсолютно статични, но в един момент те заживяват. Историята, която тя разказва представлява светът на Втората световна война заедно с всичкия ужас, с надеждите и страховете на хората, със сълзите и щастията им по време на това ужасяващо събитие.

Тя започва да се занимава с това изкуство през 2008 година. Тя е много тежка за нея и семейството й, защото за кратко време те се оказват на ръба на бедността. Но за около година, влизайки в това шоу, младата жена успява да спечели голямата награда в размер на 125 000 долара, именно с това изпълнение, и така помага на семейството си.    

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още