„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шокиращо! Жена уби гаджето си! Прекарвал твърде много време във Фейсбук!

25.02.2016 | 15:26
50120 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Очевидно манията на някои хора да висят по цял ден в социалните мрежи може да се окаже пагубна за тях.. Точно такава се оказала съдбата и на този мъж, който вече не е между живите, след като собствената му приятелка го уби! 

Advertisement:
Advertisement:

Тя е на 23 години, фризьорка, от Англия и се казва Тери-Мари Палмър. С вече покойния ѝ приятел се запознали във фризьорския салон на Тери-Мари. Хареса ли се и не след дълго заживели заедно. Малко след като връзката им станала сериозна, обаче, Палмър започнала да се оплаква сериозно, че гаджето ѝ по цял ден виси във Фейсбук и е буквално вманиачен в социалната мрежа. 

В един момент Палмър била буквално обезумяла от яд, че тя ходи на работа, за да издържа нея и приятеля ѝ, който бил безработен и дори не си търсил работа. По цял ден прекарвал на компютъра и телефона си, сърфирайки в нета. Тери-Мари не веднъж го заплашвала, че много скоро ще го напусне, ако нещата продължават в същия дух, докато един ден нервите ѝ не издържали и не забола кухненски нож смъртоносно в сърцето на приятеля си. 

След като го убила буквално на място, Тери-Мари пуснала ножа на земята и повикала полиция, като им разказала цялата история. Те я арестували, а сега Палмър ще трябва да прекара минимум 12 години в затвора, преди да може да подаде молба за помилване, тъй като първоначално са я осъдили на доживотен затвор, предават колегите от lifebg.net. 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още