„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шокиращо! Жена разкри как възпитателка в детска градина "възпитава" децата, като ги малтретира!

02.12.2015 | 18:40
10262 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За шокиращата случка научихме от lifebg.net. Те разкриват, че съвсем наскоро в предаването на Милен Цветков по Нова ТВ майка е сигнализирала, че е станала свидетелка на нещо ужасяващо, случило се в частна детска градина. 

Advertisement:
Advertisement:

Въпросната майка се казва Мая Манчева. На 23 ноември 2015 година, около 17 часа, жената отишла да прибере сина си от частната забавачница "Палечка", намираща се в столичния квартал "Лозенец". Докато говорила по телефона пред вратата на стаята, в която си играят децата, обаче, жената открехнала леко пердето и станала свидетелка не нещо потресаващо. Тя видяла своето детe, което си играело само, пръснати деца из цялата стая и как изведнъж в помещението нахлва една от възпитателките. Привидно ядосана, тя хванала за косата едно от момиченцата, ВДИГНАЛА ГО ВЪВ ВЪЗДУХА, СЪЩО ЗА КОСАТА, след което го ХВЪРЛИЛА на пода. Свидетели на всичко това станали останалите дечица, а според г-жа Манчева, действията на възпитателката изглеждали доста обиграни, сякаш всеки ден го прави. 

Шокираната от видяното родителка веднага отишла до директорския кабинет, където обяснила какво е видяла, а директорката също не останала кой знае колко изненадана, все едно и друг път е чувала за подобни случки. И понеже жената видяла, че явно никой не прави нищо, лично се свързала с майката на детето, обяснила случката, след което сигнализирала и в Отдела за защита на детето. 

Самият Милен Цветков, пък, в ефир заяви, че от "Палечка" са му казали, че договора на възпитателката е бил прекратен, въпреки че нямало безспорни доказателства, които да доказват думите на Мая Манчева. А в последствие се установи и, че детския център нарушава закона и по други начини, и то редовно. 

До къде ще стигне случая, за сега не е ясно.. Дано, обаче въпросната възпитателка си получи заслуженото, тъй като такова отношение към дете, било то 2-годишно или по-голямо, е най-малкото недопустимо! 

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още