„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шокиращо! Вижте как реагираха тези хора, когато видяха 12-годишна булка с 60-годишен младоженец!

18.02.2016 | 18:28
30826 четения
365 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Едва ли има човек, който да не е чувал за уредените бракове.. Тези бракове, които се уреждат понякога още, докато малкото момиче е на 10-12 годинки и всичко е предопределено от родителите ѝ. Тe са най-разпространени в страните с преобладаващо мюсюлманско население и в последно време предизвикват масово недоволство.. 

Advertisement:
Advertisement:

Във видеото по-долу можете да видите именно един такъв уреден брак в Ливан. Момиченцето е само на невръстните 12 годинки, а "съпругът ѝ" на цели 60. Та той може да ѝ бъде дядо..?! Как някой допуска те да се оженят..?! 

Двамата позират на обществено място и предизвикват не само голям интерес, но и много критики. Един от случайните минувачи дори отправя въпрос към "младоженеца", дали "булката" е негова и дали се гордее с това? А 60-годишния "жених" дори не трепва. Той не мисли, че прави нещо лошо и продължава фотосесията си.. 

Всъщност, в последствие става ясно, че сцената е предварително инсценирана и фотосесията е социален експеримент. Целта му е да провери какви ще бъдат реакциите на случайните минувачи, които виждат 12-годишната очевидно уредена булка и 60-годишният ѝ съпруг. Причината да се проведе подобен експеримент, е че напоследък все по-голяма част от мюсюлманското население в Ливан започва да се противопоставя на уредените бракове, особено ако булката е под 18-годишна възраст, както е в повечето случаи, разкриват колегите от lifebg.net.

Реакциите на хората можете да видите във видеото.. А те са доста интересни.. 

© lifebg.net
Advertisement:
365 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още