„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шокиращо! Тази жена продава ресторанта си, за да се превърне в това!

09.01.2016 | 14:49
20816 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

На всички ни е ясно, че по света има какви ли не хора с какви ли не вкусове и предпочитания.. Но тази жена определено успя да шашне всички! 

Advertisement:
Advertisement:

Тя е 56-годишна транссексуална жена на име Фулвия Пелегрино. Винаги е знаела как иска да изглежда и решава, че е крайно време да постигне целта си. За да се сдобие с парите, които са ѝ необходими да промени външния си вид, Фулвия продава ресторанта си за 50 000 $, а с парите се заема да променя външния си вид. 

На 56-годишна възраст транссексуалната жена вече има над 150 пълнителя в лицето си, липосукция и четири процедури на гърдите. А носът ѝ също е претърпял операция. Тя започва трансформацията си през не много далечната 2000 година, а към днешна дата изглежда направо покъртително, коментират колегите от lifebg.com.

Фулвия казва, че не съжалява за нито една от операциите си, защото се харесва и винаги е искала да изглежда точно така. А след като се превръща в жена, със съпругата си-Мариса, започват да живеят като най-добри приятелки, защото вече не се харесват една-друга. 

Разбираемо защо..

За сега Фулвия е решила да не променя нищо повече по себе си, но не изключва и възможността да промени мнението си..

Е, всеки си има право на вкус и сам избира как да изглежда. Общо взето, разни хора-разни идеали. 

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още