„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шокираща история! Те очакват първото си дете! В случая, обаче ще ражда бащата! Как така? Вижте сами!

10.03.2016 | 12:13
15078 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Определено светът тотално се е объркал щом бащите започнаха да раждат деца от майките! А как е възможно това?! Сега ще Ви разкрием! 

Advertisement:
Advertisement:

Това е историята на Даян Родригес, на 33 години, и 22-годишният й приятел Фернандо Мачадо. На пръв поглед нищо ненормално, но това изобщо не е така!  Къде, обаче е уловката? Уловката е в това, че и Даян и Фернандо са транссексуални. 

Те са били подложени на хормонални терапии, защото още от деца са искали да сменят пола си. И двамата, обаче запазват половите си органи, което прави възможно да си имат свое собствено дете, а не да си осиновяват, както правят другите транссекцуални двойки. Интересното е, обаче, че в случая на Даян и Фернандо, майката опложда бащата и на външен вид изглежда, че сякаш той е бременния, коментират колегите от lifebg.net.

Двойката споделя с близките си новината, че ще стават родители, а малко по-късно обявяват новината публично във Фейсбук, което предизвиква истински скандал. Семейството на Фернандо приема изключително добре новината, че транссексуалната двойка ще си имат дете, но роднините на Даян не одобряват нито връзката им, нито факта, че ще си имат бебе. 

За сега бременността на "таткото" протича нормално и бебето се развива добре. А двойката е по-щастлива отвсякога. 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още