„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шок и Ужас! Пореден случай на брутално насилие над 3-годишно дете!

21.07.2015 | 15:26
3608 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Брутално насилие над дете, едва на 3 годинки, потресе  цяла София. Малчуганът бе закаран в спешният център на „Пирогов” в безсъзнание и с огромни синини по цялото тяло. Детето е било закарано в лечебното заведение по сигнал от софийският квартал Зона Б-19, вечерта на 20.07.2015г.   Първоначално за пребитото дете не се съобщаваше много. Сега, обаче е ясно, че то е момченце. Полицията, пък вече има заподозрени за зверското насилие
Advertisement:
Advertisement:
над детето. Смята се, че това са двамата младежи, които майката била наела да се грижат за наследникът ѝ, когато тя не е в дома им, предават от сайта pik.bg. И двамата млади мъже, влезли в ролята на гледачки, са на възраст около 19 години. Те са откарани в полицията, а униформените разкриват, че с тях се работи. Тепърва ще се изясняват причините за зверският побой, който е поставил живота на 3-годишното момченце в опасност! Междувременно, детето все още се намира в „Пирогов”.
То е с жестоки, тежки травми след нанесеният му побой. Медиците, които се грижат за него съобщават, че пряка опасност за живота на детето все още съществува. На 3-годишното момченце е направена сложна операция, а след нея то диша с помощта на апарат. Лекарите продължават да се борят за живота на детето. При направеният преглед след приемането му, медиците са установили, че по ръцете и краката на момченцето има стари хематоми. Според тях, това е ясен знак, че малчуганът не е пребиван за първи път.
© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още