„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шок! Учителката, която раздаде книжки с еротични пози на първолаци, продължава да скандализира!

13.06.2015 | 13:41
1920 четения
76 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Учителката, която раздаде на първокласници книжки с илюстровани разяснения по темата от къде идват бебетата, най-накрая реши да изкаже и своята гледна точка по разразилият се скандал.

Advertisement:
Advertisement:

Възпитателката раздаде този нов вид „учебни материали” на децата, за които отговаря, заедно с букварите на 24.05.2015г., припомнят колегите от trafficnews.bg. Във въпросната образователна книжка, има доста смели илюстрации, както на хора, така и на мишки, по време на интимни контакти. Самата учителка, раздала на първокласниците тази литература, се казва Мария Джиджова и според нея тя не е направила нищо лошо, разкривайки на малчуганите истинския начина, по който се появяват бебетата!

Самата възпитателката обясни, че според нея в България сме светлинни години назад с материала, щом още залъгваме децата си със щъркели, опре ли въпроса до идването на бебетата! Госпожа Джиджова обясни, че в другите европейски страни, да се говори на тази тема е нещо нормално, а малчуганите още от предучилищната са наясно, как се прави едно бебе. Тя допълни, че в просветляването на децата няма нищо срамно и ненормално, а според нея целият скандал е избухнал, заради схеми на родителите, целящи да сменят ръководството на учебното заведение. Директорът на училището застана на страната на госпожа Джиджова, заявявайки, че решението книжката да се раздаде на децата е било взето на родителска среща и следователно не би следвало да има проблем с  него.

Част от родителите на малчуганите, получили книжката не скриха възмущението си от случилото се. Според тях на тази възраст е прекалено рано да се обяснява на децата как точно се правят бебетата. Психолозите, обаче далеч не са съгласни с тях. Специалистите обясняват, че е напълно нормално на детето да се обясни за интимните контакти между мъжете и жените, точно на тази възраст. Те допълват още, че щом детето започне да задава въпроси по темата за бебетата, трябва да му се каже цялата истина, а не да бъде залъгвано със щъркели, например.

© trafficnews.bg
Advertisement:
76 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още