„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шок! Училища за златотърсачки се превърнаха в истински хит!

26.06.2015 | 12:07
2207 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

От Razkritia.com научихме, че в САЩ все повече започват да навлизат виртуални училища, в които може да се запише всяка жена, поискала да научи тънкостите, как да се превърне в "успяла жена", като си намери по-възрастен мъж с много пари. 

Advertisement:
Advertisement:

Един от основателите на въпросното училище разкрива, че идеята на "школото" е да научи младите момичета как да си намират богати мъже с добро положение в обществото. Според "преподавателите" в училището за златотърсачки, няма нищо лошо да получаваш всичко, което си поискаш от по-възрастен, самотен мъж, който се нуждае от внимание и малко интимни забавления. Но в никакъв случай дамите не трябва да показват, че са с въпросния мъж само, заради парите му. 

Именно това е един от първите уроци, които "ученичките" получават по време на виртуалното си обучение, провеждащо се пред 100 дами на лекция. Според "преподавателите", по-възрастният "деди" никога не трябва да разбира, че някоя жена е с него, само за да ѝ купува скъпи подаръци, дрехи и да я води по тузарски екскурзии. А другото най-важно правило, което златотърсачките трябва да научат е, че те не трябва да казват директно, че искат повече пари, а мило и любезно да кажат на "партньора си" от какво имат нужда. И така той ще направи всичко възможно да им го осигури, ако в замяна получи малко внимание, нежност и любовни игрички. 

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още