„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шок! След бурките, Бургас е на път да забрани и банските!

14.07.2016 | 13:38
3646 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

След дъгите и ожесточени дебати за забраната на бурките в Бургас и приемането й, красивият морският град предвижда да сложи забрана и за шортите и банските в центъра на града.

Advertisement:
Advertisement:

Най-младият общински съветник в града иска да определи истински дрескод. В случай, че общинския съвет приеме това предложение, от месец август тази година всеки представител на мъжкия пол, който се движи по къси гащи в центъра на Бургас, но без тениска на гърба си, ще бъде глобен със сумата от 100 до 300 лева, съобщава trafficnews.bg. Същото касае и жените, които са решили да покажат колко добре им стои новия бански костюм.

Глобата, която предвиждат съветниците за непристойно облечените, както вече казахме, ще бъде от 100 до 300 лева, в зависимост от облеклото и колко разголено е то. Във Франция санкцията за тези, които си позволяват своеволието да ходят разголени по обществен места достига даже 15 хиляди евро, така че далеч не сме единствените, които считат разголването на обществени места, дори по бански, за неморално.

Дали членовете на местния парламент в Бургас ще приемат предложението, ще разберем много скоро. 

© trafficnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още