„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шок! От МВР започнаха да търсят качествени РОМИ, за да ги правят полицаи!!!

22.06.2016 | 20:17
8749 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Румяна Бъчварова приветства идеята да бъдат назначени роми в полицията  и определено се работи в тази посока. Според запознати, така ще се даде възможност на ромската общност да се интегрира и да докаже своята житейска отговорност, информираха от trafficnews.bg.

 

Advertisement:
Advertisement:
                       

Бъчварова увери, че вече са направени първите стъпки в тази посока. Важно е изискването за образователно ниво, сериозна подготовка, както и да притежават определени качества. Такива хора първоначално ще бъдат приети в няколко общини, а по-късно това ще бъде социална политика.

МВР няма ресурсна и финансова възможност да подсигури патрули в повечето населени места.

Г-жа Бъчварова заяви, че МВР ще съдейства на доброволните отряди, но отношенията в тях трябва да бъдат много добре уговорени.

Румяна Бъчварова каза още, че имат подозрения, че определени групи от населението използват етническите конфликти за порочни цели.За да не се допусне всичко това, трябва да се предприемат политически мерки, които ще осигурят стабилен резултат.

Какво ли ще каже, обаче, народът относно идеята ромите да влязат в полицията, не е ясно.. Но е почти сигурно, че по-голямата част от хората няма да са много доволни..

© trafficnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още