„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шок! Нови, скандални разкрития за биячите на 3-годишния Христо излязоха наяве! Вижте ги!

23.07.2015 | 12:12
7725 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Близки до майката на зверски пребитият 3-годишен Христо разкриха скандални подробности за биячите на детето- Александър Донков и Патрик Първев.

Advertisement:
Advertisement:

Според тях, двете момчета са имали хомосексуални наклонности и са били познати на майката- цигуларката Невена Велинска. Тя се запознала с момчетата в столичния клуб „Анормал“, където свирела понякога. А често взимала и сина си със себе си. Именно там Невена видяла, че детето се разбира много добре с единия  от биячите- Александър, и решила да ги наеме за детегледачи, докато е в чужбина по работа, защото жената, която наемала по принцип до последно не успяла да се освободи, за да се нанесе в апартамента на Невена и да гледа детето. Според съседите на Невена, садистите са имали любовна връзка и за това заедно са гледали малкия Христос. За да съжителстват заедно в дома на Невена.

Разследващите случая полицаи разкриха, че пред тях двете момчета са признали, че са пребивали, ритали и заливали с гореща и ледено студена вода детето, за да го превъзпитат, понеже било доста буйно и непослушно. Тези твърдения, обаче категорично бяха опровергани от съседите на Невена. Те коментираха, че малкия Христо е бил изключително кротко дете. Любимецът на блока. А освен, че са упражнявали системно насилие над детето, Патрик и Сашо дори снимали методите си за превъзпитание с мобилен телефон. 

Според психолога, който работи с двамата задържани, момчетата са привърженици на нацистката идеология и се приобщават към маргинални групи. Психолога смята още, че насилието не е започнало веднага, а по-късно, вероятно след натрупана умора и изтърване на нерви от страна на едното момче, което е имало и проблеми с алкохола. А междувременно лекарите, които се опитват да поддържат живота на Христо, разкриха, че детето все още е в изкуствена кома, за да преудолее по-лесно травмите по тялото и органите си, а живота му продължава да бъде в опасност, предадоха колегите от ПИК.

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още