„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Шок! Маргарита Хранова пусна клипче "18+" във Фейсбук!

07.06.2015 | 19:58
7901 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Шок и ужас! Певицата Маргарита Хранова пуска клипчета със силно еротичен контекст на стената си в социалната мрежа! За необичайното държание на изпълнителката сигнализираха нейни фенове. Почитателите на изпълнителката бяха шокирани от случващото се в и профилът, в социалната мрежа!

Advertisement:
Advertisement:

Всъщност, видеото, с доста палав привкус е постнато на стената на изпълнителката от нейна приятелка в социалната мрежа, обясняват колегите от pik.bg. Жената споделила скандалните кадри в официалният профил на Хранова се казва Цветанка Първанова. Интересното, в цялата случка е, че много хора са дали своят лайк за клипът с еротична насоченост. А, един от много харесали го е и самата Маги Хранова.

Най-вероятното обяснение на случилото се е новият вирус, който вилнее в социалната мрежа. За отрицателно време, той успя да обърне с краката нагоре профилите една камара хора, а явно и Маргарита Хранова е сред жертвите. Доста известни хора станаха попаднаха в капана на вируса, с клипчетата с откровено еротични кадри. Преди време, скандални кадри лъснаха и на стената на Цвета Караячева – депутат от парламентарната група на ГЕРБ!

Самата певица много рядко изобщо влиза в профила си в социалната мрежа. Тя го използва само, когато има нещо изключително важно, което да съобщи на феновете си. През останалото време, профилът и пустее, защото Хранова обикаля страната, по участия.

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още