„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Сензация! Учени създадоха ваксина срещу мъжка изневяра!

21.11.2015 | 13:38
1167 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Германците са наистина иновативен народ, а последното им откритие, гарантирано ще Ви остави без думи!

Advertisement:
Advertisement:

Група германски учени са открили, забележете, ваксина срещу мъжката изневяра! Не, това не е шега, а самата истина! Ваксината е разработена от изследователски екип в университета, в град Бон. Тя се базира на хормона окситоцин и на практика действа по следния начин: въпросния хормон стимулира центъра на удоволствието в мъжкия мозък и го кара да бъде все по-привлечен и все по-привлечен към своя постоянен партньор!

Ефекта на ваксината е тестван върху група мъже, доброволци. На половината от тях е била дадена истинската ваксина, а останалите са получили плацебо. След това всички доброволци били заведени на парти, пълно с красиви, непознати жени. Резултатите от експеримента са доста красноречиви! Мъжете, приели плацебото, за отрицателно време са били съблазнени от представителките на нежния пол. Тези, обаче, които са взели истинската ваксина се оказали с намалено желание да флиртуват и прелюбодействат с непознатите дами, разкриват от lifebg.net.

Според германските учени окситоцинът има влияние не само върху мъжете, но и върху жените. Както може да се предположи, обаче, ефектът върху двамата пола е различен. При жените, този хормон не засилва привързаността към партньора, а има успокоителен ефект и, освен това, увеличава възприемчивостта!

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още