„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Сензация! Учени създадоха хибрид между човек и животно! ВИЖТЕ ОЩЕ!

07.07.2014 | 15:57
2457 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
В продължение на няколко години британски учени провеждали тайни опити, чрез които създавали хибриди от човек и животно. По време на проекта учените са създали над 150 хибрида между хора и животни, но категорично отричат целта на проекта да е била да се създаване на нова свръх раса, а по-скоро за провеждане на експерименти, главно за медицината. Въпреки, че идеята и за създаването на свръх раса не звучи никак невъзможно, стига да има достатъчно време и пари.
Advertisement:
Advertisement:
Британските експерти са категорични, обаче, че тук става дума за направата на създание, върху което да могат да се изпробват различни медицински лечения, методи и прочие.. Тези експерименти за създаването на смесица от животно и човек бяха разрешени със Закона за възпроизвеждането и работата с човешки ембриони още 2008 година. В него се включва и разрешението на опитни учени да правят кръстоски между животински яйцеклетка и човешка семенна течност и
обратното. Въпреки, че тогава много хора застанаха срещу този закон, професора Робер Лоуъл–Бейдж официално заяви, че хората няма от какво да се притесняват, защото хибридите се използват само с научна цел и се унищожават до един само 14 дни , след като бъдат създадени. Професора още обяви, че хибридите се създават само и единствено с цел да бъдат открити лекарства за неизлечими до този момент болести или евентуални нови такива, предадоха от razkritia.com.    
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още