„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Съученици на зверски убития Георги в "Борисовата градина" изригнаха! Вижте защо!

13.07.2015 | 15:03
5005 четения
170 споделяния
Facebook Share Twitter Share

На 40-я ден след смъртта на 16-годишния Георги, който бе зверски убит в "Борисовата градина", негови съученици изригнаха срещу системата у нас и разкриха нещо шокиращо!

Advertisement:
Advertisement:

Според съучениците на Георги, убиецът на 16-годишното момче най-вероятно е син или близък на някой от властта и има големи връзки и влиятелни родители, след като все още не е известно кой е убил момчето. Факт е, че за сега родните власти коментират само, че издирват убиеца на Георги, но така и не са успели да го заловят все още. Дори нямали една следа, която да ги насочи, евентуално, към някой, който може да е извършил зверското убийство, станало на 2 юни 2015 година в "Борисовата градина". Именно това, според връстниците на Георги, навежда на мисълта, че убиецът е някой доста влиятелен или има много голям "чадър" зад гърба си, за да се прикрие престъплението, което е извършил.

Не само приятелите на Георги са на това мнение, обаче. Родителите на убитото момче също смятат, че полицията не си е мръднала пръста по случая и едва ли не чака убиецът сам да отиде в някое районно и да каже "Аз убих Георги!". Факт е, че след като стана бруталното убийство на 16-годишния ученик, медиите у нас гръмнаха, а дни след това случаят буквално се потули, незнайно от кого. А една от най-близките приятелки на убития Георги- Габриела Яковлиева, коментира, че явно убиецът няма да бъде заловен, но тя силно се надява, че той ще плаща за убийството, което е извършил до края на дните си, предадоха колегите от ПИК.

© pik.bg
Advertisement:
170 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още