„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Съпруг напусна жена си по доста груб начин! Тя, обаче успя да му го върне тъпкано!

15.12.2015 | 17:31
10712 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

До колко историята, която сега ще Ви разкажем е истина не можем да коментираме. Факт е, обаче, че тя е доста поучителна и би накарала много хора да се замислят и да осъзнаят, че не ценят човека до себе си достатъчно..

Advertisement:
Advertisement:

В историята се разказва как един съпруг оставя изключително грубо писмо на съпругата си, в което и казва, че си тръгва и иска да се разделят. Като причини в писмото си мъжът обяснява как жена му вече не го обича, не иска да прави нищо с него, дори не му говори. Не забелязва новата му прическа, боксерки и това, че е сготвил любимата ѝ вечеря. А накрая дори шефът ѝ му се е обадил, за да му каже, че тя е напуснала работа, което преляло чашата..

Освен всичко това мъжът оставил и послепис, в който съветвал вече бившата си жена да не го търси, защото е със сестра ѝ и заминават да живеят другаде.. 

Какво се случва малко по-късно, обаче? Жената връща писмо на бившия си мъж, в който му разкрива, че не му е обръщала внимание, защото той самият отдавна е спрял да обръща на нея. Освен това не е коментирала новата му прическа, защото мама я е учила да казва или нещо хубаво, или нищо. А що се отнася до боксерките, жената обяснява, че ги е видяла, но е забелязала, че на тях има цена 49,99 $, което силно и направило впечатление, тъй като същия ден сестра ѝ е поискала 50 $ от нея назаем. 

И това не е всичко.. 

В обратното си писмо жената обяснява, че е знаела за него и сестра ѝ, но пак го е обичала, а работа е напуснала, защото е спечелила 10 милиона от лотарията. Когато е била навън, докато той пише писмото, всъщност е купувала билети за Ямайка, където двамата да отидат и да си решат проблемите, но когато се е върнала него вече го е нямало. А заради писмото, което ѝ е оставил няма да получи и цент от общото им богатство, предават колегите от  inews.bg.

И това, ако не е поучителна история... 

 

© inews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още