„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Само за жени! Притежавате ли тези 9 качества? Ако да, то Вие сте магнит за мъжете!

21.02.2016 | 19:23
15365 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Има жени, по които мъжете направо полудяват. Има и такива дами, които каквото и да правят не могат да изградят успешна връзка.  Между двата вида има една съществена разлика – първите притежават някои качества, по които силният пол направо полудява! Днес, решихме да Ви покажем 10-те качества у една дама, които привличат мъжете, като магнит:

Advertisement:
Advertisement:

Прямота – премълчаването на собственото мнение и примиряването с неизгодно положение, само и само да се избегне спор не са особено привлекателни качества. Жените със силен характер са по-успешни в очите на околните. Тази сила на характера, обаче не трябва да се проявява във всяка ситуация, а само когато е наистина необходимо.

Общителност – общителните хора са по-привлекателни, това е факт. Затова и забавните, общителни дами се радват на по-голямо мъжко внимание.

Независимост – много жени се обезличават, когато връзката им се задълбочи и именно това е пагубното за отношенията. Представителките на силният пол, които не забравят за себе си и собствените си интереси са по-желани от половинките си.

Непредсказуемост – рутината и скуката са най-големите врагове на една връзка. Затова, дамите, които обичат да действат импулсивно имат по-успешни отношения – непредсказуемостта е солта на отношенията.

Търпение – търпението, по принцип е едно високо ценено качество. А, фактът че не прибързвате в отношенията си, ще Ви издигне доста високо в очите на един мъж!

Спокойствие – силният пол, колкото и да се смята за силен направо умира от ужас при представата за сцена гарнирана с женски сълзи. Затова, колкото по-спокойна е една жена и не се поддава на провокации, толкова по-привлекателна е тя.

Флиртуване – флиртът, по право се смята за територия запазена за мъже. Дамите, които знаят как да използват езика на тялото си и да влязат в тази „мъжка игра” са по-желани.

Безгрижие – оплакванията и проблемите не са привлекателна черта за никого, обясняват от zajenata.bg. Така, че не превръщайте именно тях в основа на отношенията си. Е, освен ако не искате последните бързо да приключат.

Предизвикателност – мъжете обичат да се доказват. Дамите, умеещи да провокират мъжете си да го правят постоянно се радват на по-успешни връзки.

Привлекателност – жените, които знаят как да бъдат привлекателни, без излишна голота са свещеният граал в очите на силният пол.

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още