„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Само за жени! Ето кои са трите задължителни червила, които трябва да притежава всяка истинска дама!

03.03.2017 | 07:14
8327 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Червилото е задължителният козметичен продукт, който трябва да присъства в дамската чанта винаги. За да сте винаги в крак с модата и да изглеждате неотразимо, трябва да имате 3 различни цвята червило, пише Днес. Ето кои са те:

Advertisement:
Advertisement:

Червило с телесен цвят

Колкото и семпло да е то, може да ви изиграе лоша шега. Тъй като съществуват различни нюанси, трябва да подберете този, който най- добре се съчетава с тена на кожата ви.

Матово червило

Дори и да нямата време да си сложите грим, достатъчно е да нанесете на устните си ярко червило и ще отклоните вниманието от негримираните части на лицето си. Матовото червило е значително по- устойчиво от останалите.

Боровинка гланц

Това червило е едно от най- универсалните. Цветът на боровинка придава изискан вид на всяка дама, а гланцът допълнително засилва ефекта на сочните и плътни устни.

Тези три цвята можете да комбинирате с различни стилове, но най- добрият вариант е да се използват през деня в последователността, в която са изброени тук.

© dnes.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още