„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Само една чаша доматен сок на ден прави чудеса с организма Ви!

21.11.2015 | 15:56
9547 четения
354 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Тайвански учени са провели доста интересен експеримент с главно действащо лице – доматът! А, резултатите от проучването са повече от невероятни!

Advertisement:
Advertisement:

Всички, разбира се, сме чували, че доматът съдържа високи дози витамин С. Знаехте ли, обаче че освен това, в доматите се съдържат и големи количества протеини, въглехидрати, калций и калии? Да, всичко това се съдържа в доматите! Удивително, нали?

Комбинацията от тези вещества е уникална по рода си, разкриват тайландските учени. Те са доказали, че само една чаша доматен сок на ден може да направи чудеса с организма на човек! Имунната система се подсилва, а вероятността от развитие на рак или проблеми със сърцето намалява  значително! Това, обаче далеч не са всички ползи, които чашата доматен сок на ден може да Ви донесе, разкриват от lifebg.net.

Пиете ли го редовно, храносмилането Ви също ще се подобри, както и работата на черният и белите дробове. Кръвта също се изчиства и подобрява. Същото важи и за кожата!

Искате ли да опитате чудодейните свойства на доматеният сок  от първа ръка? Ето Ви една лесна рецепта как да си го направите у дома! Най-важното е да се уверите, че доматите, които ще ползвате са органични. Необходими са ви 4 лъжици захар, 2 лъжици сол и около 6кг. домати.

 Измийте доматите добре, настържете ги и добавете солта и захарта. След това ги сварете. Не забравяйте, обаче честичко да ги бъркате, понеже лесно загарят. Започнат ли да кипят ги оставете още 10мин. на котлона и сокът е готов! Налейте го в стерилизирани бутилки, затворете ги добре и пийте по чаша всеки ден. Но не забравяйте и също така, че по-полезно от пресният плод или зеленчук няма. Така, че най-добре по-честичко си правете вкусни салатки с домати.. 

© lifebg.net
Advertisement:
354 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още