„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

САЩ в паника! Изпуснаха опасна и смъртоносна бактерия! Вече има два смъртни случая!

08.03.2015 | 12:20
4346 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Според американските специалисти, бактерията, която са изпуснали в САЩ е няколко пъти по-опасна дори от смъртоносната Ебола и Антракс!

Advertisement:
Advertisement:

Паника се създаде около изпуснатата опасна бактерия в САЩ, след като две болници в Лос Анджелис и в Калифорния обявиха, че са открили опасния вирус и вдигнаха всички здравни власти в щата на крак. Въпросната опасна бактерия се знае сред медиците под названието "CRE" и според информацията, предоставена ни от Razkritia.com, е била открита, след като няколко пациента на двете болници са се заразили с нея след ендоскопски процедури. Двама от заразените пациенти вече починаха, а още няколко се опитват да се преборят с бактерията, която не се поддава на лечение чрез антибиотици. 

Веднага, след като е било установено, че в двете болници, където са извършени ендоскопските процедури, има заразени с "CRE", процедури са престанали да се правят за неопределен период от време. 

Властите в САЩ обявиха, че бактерията "CRE" е много опасна и може да доведе дори до смърт, защото почти не се влияе от лечение с антибиотици. От двете болници съобщиха, че до заразата се е стигнало, въпреки че инструментите са били дезинфекцирани много старателно и според точните правила на производителя. Именно за това те не могат да си обяснят как болните са се заразили с опасната бактерия. 

По случая се води сериозно разследване от всички власти в САЩ, за да се предотврати разпространението на бактерията!

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още