„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

С какво да комбинираме кецовете?

28.08.2017 | 08:26
2463 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

С какво да комбинираме кецовете?

В забързаното ежедневие е трудно да се съобразяваме със строгите правила на съчетаване на облеклото. Все повече се доверяваме на личния си усет и удобство. Все по-често хората предпочитат да съчетават мъжките кецове с рокля или пола. Кецовете са особено предпочитани обувки от младежите, са категорични от Obuvalnik.com. Тяхното удобство и възможност за съчетаване с всякакво облекло ги правят желаната спортна обувка.

Advertisement:
Advertisement:

Белите кецове се окзвата едни от най-търсените артикули заради възможността им да се съчетават умело с панталони, шорти и рокли. Така можете да претендирате, че сте избрали спортно-елегантен стил на обличане.

Ако младите дами преценят, че искат да се облекат с дантела за през деня, нека облеклото им не изглеждат толкова строго вечерно като го съчетаят с кециве, които си подхождат с цвета на дантеленото облекло. Всичко това, съчетано със свободно спусната коса, ще придаде естествена елегантност на всяка дама през деня.

Няма да сгрешите, ако изберете кецовете и за почивката си на море. Така ще сте сигурни,ч е винаги сте в крак с модата и можете да си позволите да облечете всякаква дреха.

Разбира се, добре е да се съобразявате с това какви са дрехоте. Избягвайте съчетанието на груби кожени кецове с елегантна блуза, пола, рокля или шорти. Не че не е допустимо, но една нежна дама би изглеждала нелепо така. Има и по-нежни и елегантни кецове, които ше запазят спортната ви визия и същевременно ще ви придадат известна доза финес.

Няма да се спираме върху цветовите тенденции на кецовете, тъй като всеки ще избере цвета, който подхожда на облеклото или темперамента му. Днес има огромно цветово разнообразие сред спортните обувки и е добре всеки да е спре на това, което му харесва.

Сляпото следване на модните теденции често води до комична визия и обратен ефект. Когато не сте напълно сигурни какво тоно е модерно и как рябва да се съчетава, по-добре се допитайте до специалист, вместо да ставате за смех пред хората.

 

Етикети: Obuvalnik
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още