„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Русия със забрана за олимпийските игри в Рио, заради допинг схеми!

19.07.2016 | 18:56
2086 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Има голяма вероятност руските спортисти да не бъдат допуснати до олимпийските игри в Рио де Жанейро!

Advertisement:
Advertisement:

Основната причината е доклад, който изказва твърдението, че Кремъл е одобрявал мащабната политика за употребата на допинг. Становището на Световната антидопингова агенция е руските спортисти да не се допускат в Рио, информират от economic.bg.

Според независим доклад, категорично е имало държавно одобрение за действията на руските спортисти по време на олимпиадата в Сочи през 2014 г.

Григори Родченков- организатор на допинг системата, си е признал за случилото се. Той е признал още, че множество руски състезатели са били включени в програмата за допингиране, като за това са съдействали тайните служби в Русия.

Руският президент Владимир Путин признава че този  скандал е лоша практика на вмешателство на политиката в спорта. Формата се е променила, но по своето същество си остава същата. Кремъл ожесточено  я осъжда и признава негативното влияние върху имиджа на страната.

© economic.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още