„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Роми пребиха жестоко кон, паднал на пътя от преумора в Пловдив!

27.07.2015 | 18:09
5174 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Граждани алармираха до медиите, че са станали свидетели на изключително жесток акт на насилие над животно в Пловдив!

Advertisement:
Advertisement:

Случката се разиграла в пловдивската Шекер махала, където впрегнат кон в каруца буквално припаднал от преумора на пътното платно и не успял да стане. За да го вдигнат на крака отново, обаче, агресивните роми, вместо да оставят животното да си почине малко и да му дадат вода, те започнали да го налагат жестоко със сап на брадва в продължение на почти 30 минути, предадоха колегите от TrafficNews.bg.

Случайни минувачи дори успели да заснемат клип как животното бива удряно с особено голяма жестокост от ромите в продължение на половин час, а видеото се разпространява масово из виртуала. На мястото, след подаден сигнал, е пристигнал и екип на полицията. Чак тогава ромите спрели да налагат животното, а малко след това то все пак успяло да се изправи, въпреки жестоките рани след зверския побой, който му нанесли. А на мястото, където е припаднал коня от преумора, се виждат големи следи от кръв, която се е стичала от животното, в следствие на ударите със сапа.

Ромите били агресивни и срещу телевизионните екипи, които заснели бруталното пребиване на коня и дори си позволили да заплашат оператора и репортера. Според полицията, обаче, конят няма как да бъде отнет от собствениците му, защото няма обособен паркинг за репатриране на животни, какъвто трябва да бъде създаден по закон. 

© TrafficNews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още