„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Родителите умоляваха всички да не изключват системите на малкото им ангелче, но никой не ги послуша!

10.03.2016 | 11:50
56681 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Едва ли има нещо по-лошо на света за един родител от това да надживееш децата си.. Особено, ако те си отидат преди да са навършили дори 1 годинка земен живот.. 

Advertisement:
Advertisement:

Именно такава трагедия са преживели родителите на малката Оливия- Мария и Георги. Момиченцето се ражда с най-тежката диагноза- рак. Туморът е разположен на надбъбречната жлеза, като бързо се разпространил и в черния дроб. Поради тази причина бебенцето било под постоянно лекарско наблюдение и на животоподдържаща система. Преминало през два курса на химиотерапия, но за съжаление не успяла да пребори рака. Претърпяло кръвна инфекция и полиорганна недостатъчност, с които, за съжаление, лекарите не успели да се преборят.  

След дълга битка в съда, дали да бъде изключена животоподдържащата система на бебенцето, родителите се примиряват с решението на съда и оставят лекарите да изключат системите. Малко по-късно в личната Фейсбук страница, на която се събирали и финансови средства за лечението на Оливия, Мария и Георги написаха, че тяхното малко момиченце вече се е превърнало в ангел. 

За съжаление, това не е единствения случай, в който малко дете си отива от този свят още преди да е навършило 1 годинка. В случая Оливия е била обявена за "борец" в битката с рака, защото не се е предала до последно и е понасяла всяко лечение изключително спокойно, предават колегите от ПИК. 

Мир на праха ѝ! 

 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още