„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Родители показаха публично как са загинали децата им след употреба на забранени вещества, за да предпазят другите!

04.01.2016 | 21:25
35019 четения
181 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Две семейства от Великобритания, чиито деца загубиха животите си в катастрофа след шофиране в неадекватно състояние, решиха да публикуват кадрите в интернет, за да покажат на всички, които също го правят, до къде могат да стигнат. 

Advertisement:
Advertisement:

Във видеото се вижда как 20-годишният Кайл Кеърфорд и приятелят му Майкъл Оуен се возят в автомобил, във видимо неадекватно състояние. Едното момче прави клип как другото управлява автомобила след употребени наркотични вещества с над 145 км./ч. В следствие на замъгленото мислене от опиатите и високата скорост, двете момчета се забиват с колата в ограда на църква в Източен Съсекс и умират на място.

На кадрите не се вижда сблъсъкът на колата с оградата, но се чува силен удар. Пристигналите на мястото медицински екипи само констатирали смъртта на момчетата. А пожарникарите се наложило да режат колата, за да изкарат телата на двете момчета. 

Семействата на загиналите тийнейджъри са позволили видеото да се публикува публично, за да може то да повлияе на останалите хора, които правят същата грешка и да видят, че не винаги може да им се разминава. Според тях, дори и един човек да промени мисленето си след този клип и спре да прави същата грешка, като младежите, то е произлязло нещо добро от публикуването на кадрите в интернет пространството, предават колегите от offnews.bg.

© offnews.bg
Advertisement:
181 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още