„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Родилка почина след секцио! Не могат да установят каква е причината!

24.05.2015 | 12:19
21080 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Мистерията около смъртта на родилка, в град Добрич продължава! Млада жена, на 26 години, почина, при спорни обстоятелства, малко след един през нощта на 21.05.2015г.!

Advertisement:
Advertisement:

Първоначално, лекарите заявиха, че младата майка е починала в следствие на белодробна емболия. Сега, обаче след като резултатите от аутопсията са готови, се оказва, че това не е причината за внезапната смърт на жената! Според данните от аутопсията няма данни, майката да е загинала именно заради това!

Колегите от pik.bg припомнят, че жената почина в добричката болница, след като там и бе направено спешно секцио. Каква е причината за внезапната смърт на младата майка, се окачва да стане ясно съвсем скоро. Поне тогава трябва да бъдат готови резултатите от хистологичните изследвания, разкриват лекарите.

Междувременно, стана ясно, че бебето на починалата жена е в добро състояние. Малко след раждането му, то бе настанено в ковьоз и поставено на изкуствено дишане. Медиците, които се грижат за него, обаче съобщават, че състоянието му се е подобрило и имат очаквания то да се възстанови напълно в скоро време.

Разследването по случаят  с поредната мистериозна смърт на родилка у нас вече тече, разкриват униформени. Полицията вече е иззела от болницата всички документи, на младата жена, от приемането и в лечебното заведение. Очакват се само резултатите от съдебно – медицинската експертиза, за да се определи как ще се развие случаят след това.

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още