„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ревнив съпруг постави скрита камера, за да хване любовника на жена си, но определено се изненада от това, което видя!

26.02.2016 | 15:57
69633 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Безспорно ревността и изневярата са най-често срещаните причини една двойка да се раздели. Не случайно хората казват, че да се ревнува няма смисъл, ако няма причина, а има ли причина вече е късно. Понякога, обаче и прекаленото доверие към някой човек може да ни изиграе много лоша шега. 

Advertisement:
Advertisement:

Съпругът на тази жена от доста време е подозирал, че тя му изневерява и решил да постави скрити камери из целият им дом, за да хване любовникът ѝ. Едва ли, обаче е подозирал, че любовникът на жена му е по-скоро любовница, и то много близка- домашната помощница..

От кадрите, които можете да видите по-долу, става пределно ясно, че всъщност съпругата няма любовник, а когато мъжът ѝ излезе тя започва да се забавлява и да "изневерява" с жената, която се грижи за подредбата на къщата им.. Не сме много сигурни дали това може да се нарече изневяра в очите на съпруга ѝ, коментират колегите от bgkef.com, но мъжът със сигурност няма да е доволен, че жена му му "кръшка" с домашната помощница.. 

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още