„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Разкриха кое е най- късметлийското име за жени! Вижте!

28.02.2017 | 09:42
29192 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Колкото и чудно да звучи, учените са намерили най- късметлийското женско име. Сигурно никой няма да се учуди, че това е името Елена. Според изследователите,  това име дава сила на носителките му. Дамите, носещи това има са успешни политици и икономисти, пише Блиц.

На второ място сред подходящите женски имена се нарежда друго красиви име- Наталия. След него се нареждат Ирина, Татяна, Катрин, Светлана и Мария.

Advertisement:
Advertisement:

Безспорно Елена е фаворит в класацията. Дамите, притежателки на това име в повечето случаи са изключително креативни и талантливи. Те могат да изградят успешна кариера както в областта на изкуството, така и в областта на точните науки.

Хората ги смятат за симпатични и им се доверяват.

Дамите, които са кръстени с името Светлана, незнайно защо се ориентират в областта на медицината. Ирина е добра в маркетинга.

Относно мъжките имена, учените са на мнение, че Александър и Валентин са по- успешни от всички останали имена. Носителите на тези имена градят успешна кариера, но не в собствен бизнес.

 

© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още