„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Разкриха къде се крие тайната на ориенталската красота и защо мъжете толкова много я харесват!

05.03.2017 | 09:13
11995 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Не е тайна, че жените от източните народи са изключително красиви и не случайно мнозина смятат, че тази красота има някаква магическа сила да омагьосва мъжете.

Според козметичните експерти и Блиц, тайната на източната красота се крие в техните традиции.

Advertisement:
Advertisement:

Като пример дават пиенето на чай и масажите с ароматни масла, които има огромен принос. Източните народи имат традиция за специфично запарване на чая, което съхранява максимално неговите лечебни свойства. Масажите премахват умората в мускулите и засилват циркулацията на кръвта в тялото.

Ваните с цветни масла и листчета насищат кожата с полезни вещества и запазват еластичността й.

Тъй като е признак на аристократизъм, повечето жени крият лицата си от слънцето, за да запазят кожата си бяла. А за да засилят белия ефект, си правят специална ароматна маска, като маска от мента, например. Тя избелва кожата, подхранва я с полезни вещества и  засилва кръвообращението, загрявайки я.

Храната на тези дами също не е без значение. Консумацията на по- големи количества плодове, зеленчуци и ориз прави кожата , косата и ноктите на жените пленителни.

© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още