„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Разберете СЕГА кой е Вашият цвят! Вижте как!

18.05.2015 | 10:30
2819 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Цветовете и цветните багри ни заобикалят отвсякъде. Природата е цветна, очите на хората също, аурата на всеки човек също е в различен цвят, според типа човек. Общо взето багри навсякъде. На всеки му е ясно обаче, че различните цветове имат различна символика и означават различни неща. Типичен пример за това е огнено червения цвят, който най-често се свързва с цвета на кръвта, страстта, а понякога и с гнева. Черният, пък, се асоциира най-вече с траура, смъртта, злите сили и прочие, а в контраст с него белият цвят се свързва най-често с невинността, чистотата и сродни. За всеки човек обаче си има един точно определен цвят, който най-добре описва характера му, а освен това изглежда особено добре, когато е облякъл именно този цвят. А сега можете да разберете дали този специално отреден за Вас цвят отговаря на Вашият любим с помощта на страхотното и забавно приложение "Кой цвят ти подхожда" от IgraiGo.com.

Advertisement:
Advertisement:

Освен това супер яко приложение, в IgraiGo.com ще намерите и още много забавни, смешни и доста интересни приложения и тестове, които ще Ви помогнат да научите доста неподозирани до сега неща за Вас и характера Ви. А също така можете да развеселите и приятелите си, като споделите резултата в социална мрежа- Фейсбук. Всичко, което трябва да направите е да въведете Вашето име или това на приятел в бялото поле и приложението само ще Ви разкрие отговора на съответния въпрос.

И не забравяйте, че сайтът е създаден с цел забавление.

© IgraiGo.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още