„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Путин се сдобива с най-мощното оръжие в света! Вижте още!

29.06.2016 | 14:35
9506 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Съвсем наскоро стана известно, че руските власти са заложили на разработката на невероятна футуристична технология, с която ще могат да се  телепортират.

Advertisement:
Advertisement:

Тази  технология се предвижда  да е факт до 2035 г., твърдят от blitz.bg. За разработката ще бъдат отпуснати 10 млрд. рубли.

Учените имат тежката задача да направят факт преместването на материя в пространството, да създадат руски език, предназначен за програмиране- връзки на основата на инфраструктура за квантови комуникации и съвсем нов оператор за безпилотни системи.

Педвижда се  от 2018 г. до 2025 г да бъдат направени мобилни мрежи от ново поколение, обединена мрежа от пунктове за защита от киберзаплахи, уникални проекти за руска смарт система за управление на градската индустрия, национална руска операционна система за киберфизични системи и специален автономен транспорт, както и руски език за програмиране.

В периода  2025 г. - 2035 г. в  Русия ще функционират неврологичен интерфейс, квантови изчисления, телепортация и уникални природонаподобяващи явления за пренасяне на данни.

Според Александър Галицкий телепортацията вече изглежда неосъществима, а е почти факт.

Това бе доказано от експеримент на учените от Станфордския университет, които съвсем скоро успешно осъществиха пренос на молекули на близки разстояния

© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още