„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Привързаността между тези две дечица е повече от трогателна! Вижте ВИДЕОТО!

11.02.2016 | 21:11
8283 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Едва ли има по-щастливи родители от тези, които знаят, че децата им са живи, здрави и страшно привързани едно към друго. Не случайно хората казват, че за да се държи едно момче с момичетата, като с принцеси, той трябва да е отгледан от кралица. А майката на тези братче и сестриче определено е успяла да ги научи да се обичат едно-друго. А връзката, която са изградили помежду си е повече от трогателна. 

Advertisement:
Advertisement:

Във видеото по-долу можете да видите как това момченце с заспало на фотьойла, но малката му сестричка, която е на 8 месеца, толкова е свикнала да си играе с него, че не приема спането на батко си. Тя всячески се опитва да го събуди, а той вместо да стане кисел, за това че са го събудили, прави нещо изключително сладко. Става, целува сестричката си и се мести от фотьойла. 

Моментът е наистина трогателен, а майката, която очевидно е заснела милия жест, най-вероятно се е разтопила от щастие. Наистина е много мило да видиш как двете ти деца наистина се обичат и имат силна връзка помежду си. А, когато и показват привързаността си вече става безценно, коментират колегите от bgkef.com. 

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още